NC Marine – Nordic Crafted

NC Marine är ett finskt företag som jobbar inom flytande konstruktioner. Grunden för vår verksamhet finns starkt i Finland och Norden. NC Marine är en del av RTi – Group, som är en del av Reittitiimi Oy, grundat 2002. Mer än 30 års erfarenhet av vattenteknik och kontinuerligt utvecklingsarbete har gjort vårt företag till den ledande leverantören av stålrörsbryggor i Norden.

Grundaren av företaget Tapio Sarkola har gedigen erfarenhet av planering och konstruktion av båt- och villabryggor. Tapio har arbetat t.ex. inom planering, underhåll och konstruktion av kanaler och hamnar sedan 1985. Lång erfarenhet inom området ger exceptionella möjligheter för produktion av avancerade flytande lösningar.

Utgångspunkten är kvalitetsprodukter och kvalitetsservice!

Det här är en fråga vi ställer oss på daglig basis! Det är också en fråga som håller oss nära tiden, utmanar oss att utveckla vår verksamhet och är utgångspunkten för hållbara val.

”Landets bredaste produktsortiment möjliggör service av hög kvalitet. Att identifiera behov och möta dessa behov är vår kärna, vi tror att det grundenför kvalitetsservice.”

Riku Rautio, Projektledare

Inom produktplanering strävar vi efter ett ekologiskt förhållningssätt. Det betyder att vi i materialval gynnar förnybarhet och konstruktionernas livscykel tänkande och lång livslängd är avgörande för en hållbar utveckling. I den konkurrensen kommer vi att kunna vara marknadsledare och vägvisare!

När man tänker på flytande konstruktioner, är det bara din fantasin som sätter gränser. Det finns special lösningar i många former – flytande bastun, flytande båtbodar, flytande scener, terrasser, överfarter och mycket mer. Kalla dessa har gjorts och i framtiden kommer byggandet vid vattnet att fortsätta och utvecklas – Vi på NC Marine är redo att möta alla dessa krav, kvalitet och service som riktgivare.

NC Marine – Nordic Crafted

Bryggor för nordiska förhållanden!