HDPE BRYGGOR

RTi – HDPE-serien är en miljövänlig, långvarig lösning, optimerad för fyra säsonger av vädret. Komforten och stabiliteten hos HDPE – bryggan är utmärkt. Bryggorna är idealiska då man inte vill kompromissa med användnings egenskaper och bekvämlighet, även om till exempel vattendjupet under bryggan är litet. HDPE – Bryggans styrka är pontonstrukturens livslängd – bryggan flyter fortfarande på samma höjd 30 år från installationsdatumet. Vi designar och bygger HDPE-bryggor med erfarenhet och professionalism, så att bryggan är funktionell även efter att stormen har lagt sig!

RTi - HDPE HEAVY

RTi - HDPE 56

RTi - HDPE 50

Användningsområden och lösningar

De HDPE-bryggor vi tillverkar är avsedda för hemma- och gästhamnar, som badbryggor eller som en grund för flytande bygnationer. HDPE-bryggor är en kostnadseffektiv lösning som ger brygganvändarna en bekväm, säker och lättskött helhet. Brygg strukturen möjliggör lösningar som passar individuellt utseende, utrustning och designkrav.

RTi – HDPE Heavy

RTi-HDPE Heavy är den mest robusta lösningen i vårt sortimentet. Användningsområden är t.ex. båtbryggor, flytbryggor, Badanläggningar och villabryggor där stabilitet och hög bärighet krävs. HDPE Heavy ramkonstruktion är designad för att tåla tunga påfrestningar, både mot tid och förhållanden.

RT-HDPE Heavy seriens bryggor med bredder från 3m till 6m och en längd på 8 till 12,5m

RT-HDPE Heavy unika och dynamiska metoder för brygg konstruktioner. När dina förhållanden och användnings behoven kräver den bästa och högsta kvalitetslösningen, är en skräddarsydd HDPE Heavy den säkra lösningen.

PRODUKTKORT

RTi – HDPE 56

RT-HDPE 56 serien möjliggör ett anpassat grepp för bryggkonstruktion. Individuell däckshöjd utan att behöva överdimensionera för att säkerställa användar vänlighet. Användningsändamålet är båtbryggor då krav på bärighet och stabilitet krävs. Elementkonstruktionen palnerad för att motstå påfrestningarna i alla förhållanden, mot de påfrestningarn som orsakas av vindbelastningen och ge hamnen ett ståtligt utseende.

RT-HDPE 56 är en serie bryggor med bredder 2,4 m till 3,5 m och en längd på 8 till 12,5 m

RT-HDPE 56-serien – effektivitet i bryggbyggandet. När dina förhållanden och användningsändamålet kräver en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning för, är en skräddarsydd HDPE 56 rätta valet.

PRODUKTKORT

RTi – HDPE 50

RT-HDPE 50-serien tillåter ett brett spektrum av användningsområden. Vid båt- och hamnbryggorna är däckshöjden 550 mm och bryggornas bredd börjar på 2,5 m. Båtbryggor där bärförmåga och stabilitet krävs. Bryggan är konstruerad för att motstå påfrestningarna från väder förhållandena, den belastning påfrestning båtbommarna utsätter bryggan för.

RT-HDPE 50 seriens bryggor med bredder 2,4 till 3 m och en längd på 8 till 12,5 m

RT-HDPE 50 effektivitet för byggadet av brygghelheter. När dina förhållanden och användningsändamålet kräver en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning för, är en skräddarsydd HDPE 56 rätta valet.

PRODUKTKORT