NC MARINE – KOTISATAMASI RAKENTAJA

Räätälöidyllä otteella, olosuhteita ja käyttötarkoituksia arvostaen.

NC Marinen päätoimipaikka on Tampereella ja Myyntipiste Uudellamaalla. Aloita laiturihankinta tarvekartoituksella.

Tai pyydä tarjous uudesta laituristasi – Tavoitat meidät numerosta 040 138 9040 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ncmarine.fi

NC MARINE kotisatamaan on helppo ja turvallista tulla kaikissa olosuhteissa, käyttömukavuus ja olosuhdevaatimukset huomioiden.
Kotisatamien suunnittelu- ja rakennustyöt pohjautuu vankkaan kokemukseen, olosuhteiden ymmärtämiseen ja – kartoittamiseen, käyttötarpeiden ja käyttöviihtyvyyteen vastaamineen on laadukkaan kotisataman peruspilareita . Olosuhteiden asettamiin vaatimuksiin on aina löydettävä optimaalinen ratkaisu, tämä on kustannustehokkaan palvelun tae. Suomen laajin laiturielementtimallisto, mahdollistaa parhaan ratkaisun kohteeseesi. Me tarjoamme palvelua, missä Laatu, Kestävyys ja Käyttömukavuus on takuu parhaasta laituriratkaisusta räätälöitynä Kotisatamaanne.

Laatu

Prosessimme takaavat tinkimättömän laadun jokaiseen projektiin – kädenjälkeen ja kestävään rakentamiseen sen kaikilla osa-alueilla. CRAFTSYSTEM – laatu- ja ympäristöjärjestelmä ohjaa koko palvelurakennetta ja on vankasti osa yrityksen kivijalkaa.

Kestävyys

Kestävyys on kaiken tekemisemme lähtökohta, niin että tuotteet vastaavat olosuhteisiin ja että tuotteemme ovat hiilijalanjäljeltään keveitä. Siksi kaikessa rakentamisessa mietimme kehitämme prosesseja siten että  laiturimme ovat pitkäikäisiä ja rakennettu käyttäen uusiutuvaa energiaa.

Käyttömukavuus

Rakennamme kohteet tarkasti suunnitelmien pohjalta. Meillä tuote on aina räätälöity olosuhteita ajatellen ja mitoitettu vaatimusten mukaisella otteella, näin varmistamme että Laiturin käyttömukavuus vastaa käyttötarpeita myös vaihtelevissa olosuhteissa.

Aloita laiturinhankinta tarvekartoituksella

Saat tarkan arvion siitä, minkä tyyppinen laituri soveltuu juuri sinun käyttötarkoituksiin ja olosuhdevaatimuksiin.