BETONILAITURIT

NC Marine RTi – CONCRETE on massiivinen ja suuren kantavuuden omaava vaihtoehto. Laitureiden massiivisen omapainon ansiosta aallonvaimennus kyky on erinomainen, mikä itsessään antaa hyvää suojaa esimerkiksi, satamaa rakentaessa. CONCRETE sarjan laiturit ovat tukevia ja niiden kantavuus on suuri, mikä tarkoittaa että niitä voidaan käyttää myös aallonvaimentajana tai kelluvana alustana. RTi – CONCRETE toimii hyvin esimerkiksi kelluvana rakenteena, oikein mitoitettuna.

 

RTi - PREMIUM 120

RTi - CONCRETE 100

RTi - CONCRETE 80

Käyttökohteet ja Ratkaisut

Valmistamamme CONCRETE laiturit on tarkoitettu koti- ja vierassatamiin, uimalaitureiksi tai kelluvan rakenteen alustaksi. CONCRETE- laiturit on ratkaisu, mikä mahdollistaa laiturin käyttäjille miellyttävän, turvallisen ja helppohoitoisen kokonaisuuden. Laiturirakenne mahdollistaa korkean kantavuuden ansiosta monipuolisen mahdollisuuden laiturin päälle rakentamiseen, esimerkiksi kelluvien rakennusten alustana.

RTi – PREMIUM 120

RTi- PREMIUM 120 on valikoimamme järein raskasbetoniponttoni. Betonikannen korkeus 50cm (ilman puukantta). Premium mallissa laituripolystyreeni on peitettynä betonilla, sen jokaiselta sivulta ja ei näin ollen ole kosketuksissa veden kanssa, tämä hillitsee polystyreenin vettymistä ja lisää laiturin käyttöikää. Käyttökohteet ovat laiturit missä vaaditaan kantavuutta. Laiturin leveydet alkavat 3 metristä ja pituudet 12,5 metristä.

PREMIUM sarjan laitureita voidaan jatkaa kumipulttiliitoksilla. Näin saamme yhtenäisen laiturikokonaisuuden, jossa käyttöystävällisyys suurilla käyttökuormilla on optimaalinen ja turvallinen

PREMIUM sarjan laiturit on soveltuvat kelluvaan rakentamiseen, esim. rakennuksen pohjana ja aallonvaimentajana.

RTi – CONCRETE 100

RTi- CONCRETE 100 on raskasbetoniponttoni elementti venesatamiin ja Järeäksi huvilalaituriksi. Betonikannen korkeus 50cm (ilman puukantta). Laiturin leveydet alkavat 3 metristä ja pituudet 9 metristä.

CONCRETE 100 sarjan laitureita voidaan jatkaa kumipulttiliitoksilla. Näin saamme yhtenäisen laiturikokonaisuuden, jossa käyttöystävällisyys suurilla käyttökuormilla on optimaalinen ja turvallinen.

CONCRETE 100 sarjan laiturit on soveltuvat erinomaisesti vene- ja kotisatamien peruslaituriksi silloin kun tarvitaan kansikorkeutta ja tukevuutta.

RTi – CONCRETE 80

RTi- CONCRETE 80 on valikoimamme yleisin raskasbetoniponttoni venesatamiin. Betonikannen korkeus 40cm (ilman puukantta). Laiturin leveydet alkavat 2,4 metristä ja pituudet 9 metristä.

CONCRETE 80 sarjan laitureita voidaan jatkaa kumipulttiliitoksilla. Näin saamme yhtenäisen laiturikokonaisuuden, jossa käyttöystävällisyys suurilla käyttökuormilla on optimaalinen ja turvallinen.

CONCRETE 80 sarjan laiturit on soveltuvat erinomaisesti venesatamien peruslaituriksi.