TUOTTEET

Tuotevalikoimamme on maan laajin. Valikoimamme kattaa massiiviset teräs- ja betoniponttonilaiturit, sekä kevyemmät laituriratkaisut. Riippumatta elementti- ja materiaaliratkaisuista, turvallisuus ja käyttömukavuus on tuotteilla optimoitu käyttötarkoitusta ajatellen. Tämä tarkoittaa että mitoitamme tarjoamamme tuotteen olosuhteiden ja käyttötarkoituksen asettamien vaatimusten mukaisesti. Suunnittelupalvelun pitkä kokemus alalta, mitoitus- ja vakavuuslaskenta käyttökohteisiin, mahdollistaa räätälöidyn otteen. Näin takaamme että tarjoamme tuote vastaa aina käyttökohteen tarpeita ja -tarkoituksia.

Teräslaiturit

NC Marine RTi – Steel on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja neljän vuodenajan rasituksiin laadukkain vaihtoehto. RTi – Steel mahdollistaa dynaamisen laiturirakentamisen ja soveltuu erityisen hyvin kelluvien rakennusten, kelluvien siltojen ja aallonvaimentimeksi, sekä paikkoihin, joihin muita ponttonilaitureita ei turvallisesti voi asentaa.

HDPE Laiturit

RTi HDPE – laiturin Käyttömukavuus ja – vakavuus on erinomainen. Valmistamamme HDPE laiturit on tarkoitettu koti- ja vierassatamiin, uimalaitureiksi tai kelluvan rakenteen alustaksi. HDPE – laiturit on kustannustehokas ratkaisu, mikä mahdollistaa laiturin käyttäjille miellyttävän, turvallisen ja helppohoitoisen kokonaisuuden.

Betonilaiturit

NC Marine RTi – CONCRETE on massiivinen, suuren omapainon omaava laituri. Leveät CONCRETE sarjan laiturit toimivat kohteissa missä tarvitaan aallonvaimennusta, tätä ominaisuutta voi käyttää apuna esimerkiksi venesatamaa rakennettaessa. RTi – CONCRETE toimii hyvin esimerkiksi kelluvana rakenteena, oikein mitoitettuna.