NC Marine – Nordic Crafted

NC Marine on Suomalainen kelluvan rakentamisen ammattilainen. Toimintamme perusta on vahvasti Suomessa ja pohjoismaiden alueella. NC Marine on osa RTi – Groupia jonka taustalla on vuonna 2002 perustettu Reittitiimi Oy. Yli 30-vuoden kokemus vesirakentamisesta ja jatkuva kehitystyö on nostanut yrityksemme pohjoismaiden johtavaksi Teräsputkilaitureiden toimittajaksi.

Yrityksen perustajalla Tapio Sarkolalla on vankka kokemus vene- ja huvilalaitureiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Tapio on työskennellyt mm. kanavien ja satamien suunnittelun, kunnossapidon ja rakentamisen parissa vuodesta 1985 lähtien. Pitkä kokemus alalta antaa poikkeukselliset valmiudet edistyneiden kelluvien ratkaisujen valmistamiseen.

Toiminnan lähtökohta on laadukkaat tuotteet ja laadukas palvelu!

Tämä on kysymys jonka esitämme itsellemme toistuvasti! Se on myös kysymys joka pitää meidät tiiviisti ajan hermoilla, haastaa kehittämään toimintaamme ja on kestävien valintoja lähtökohta.

”Maan laajin tuotevalikoima on laadukkaan palvelun mahdollistaja. Tarpeiden tunnistaminen ja tarpeisiin vastaaminen on meillä keskiössä, uskomme että siitä muodostuu laadukas palvelu” 

Riku Rautio, Projektipäällikkö

Tuotteiden suunnittelussa tähtäämme kohti ekologista toteutustapaa. Tämä tarkoittaa että materiaalivalinoissa suosimme uusiutuvuutta ja rakenteiden elinkaariajattelu ja korkea suunnitteluikä, on kestävän kehityksen kannalta olennaista. Siinä kilpailussa pystymme olemaan markkinoiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä!

Kun ajattelee kelluvia rakenteita, vain mielikuvituksesi on rajana. Erikoisratkaisuja on monessa muodossa – kelluvat saunat, kelluvat venevajat, kelluvat näyttämöt, terassit, ylikulkusillat ja paljon muuta. Kaikkia näitä on tehty ja tulevaisuudessa rakentaminen vedenpäällä jatkuu ja kehittyy – Me NC Marinella olemme valmiita vastaamaan kaikkiin näihin kutsuihin, laatu ja palvelu etusijalla.

NC Marine – Nordic Crafted

Laitureita Pohjolan Olosuhteisiin!