HDPE LAITURIT

RTi – HDPE mallisto on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja neljän vuodenajan rasituksiin optimoitu mallisto. HDPE – laiturin Käyttömukavuus ja -vakavuus on erinomainen. Laiturit soveltuvat erinomaisesti kohteisiin missä, käyttöominaisuuksista ja – mukavuuksista ei haluta tinkiä, vaikka esimerkiksi vesisyvyys laiturin alla olisi pieni. HDPE – Laiturin vahvuus on ponttonirakenteen pitkäikäisyys – laituri kelluu vielä samalla korkeudella 30v päästä asennuspäivästä. Suunnittelemme ja rakennamme HDPE – Laiturit Kokemuksella ja ammattitaidolla, siten että laituri on näyttävä ja toimiva myös myrskyn tyynnyttyäkin!

RTi - HDPE HEAVY

RTi - HDPE 56

RTi - HDPE 50

Käyttökohteet ja Ratkaisut

Valmistamamme HDPE laiturit on tarkoitettu koti- ja vierassatamiin, uimalaitureiksi tai kelluvan rakenteen alustaksi. HDPE – laiturit on kustannustehokas ratkaisu, mikä mahdollistaa laiturin käyttäjille miellyttävän, turvallisen ja helppohoitoisen kokonaisuuden. Laiturirakenne mahdollistaa yksilöllisten ulkonäkö-, varustelu- ja muototoiveiden mukaisia ratkaisuja.

RTi – HDPE Heavy

RTi- HDPE Heavy on malliston järein ratkaisu. Käyttökohteet ovat mm. venelaiturit, kelluvat sillat, uimalat ja Järeät huvilalaiturit missä laiturilta vaaditaan kantavuutta ja vakavuutta. HDPE Heavy runkorakenne on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta, niin aikaa, kuin olosuhteita vastaan .

RTi- HDPE Heavy on sarjan laitureiden leveydet ovat 3m – 6m ja pituutta 8-12,5 m

RTi- HDPE Heavy on sarjalla yksilöllistä ja dynaamista otetta laiturirakentamiseen. Kun olosuhteesi ja käyttötarkoitukset vaativat käyttökohteeseen optimoitua parasta ja laadukasta ratkaisua, niin räätälöity HDPE Heavy on varma ratkaisu.

TUOTEKORTTI

RTi – HDPE 56

RTi- HDPE 56 mallisto mahdollistaa räätälöidyn otteen laiturirakentamiseen. Yksilöllinen kansikorkeus, ilman että laituria tarvitsee ylimitoittaa käyttömukavuuden varmistamiseksi. Käyttökohteena ovat venelaiturit missä laiturilta vaaditaan kantavuutta ja vakavuutta. Runkorakenne on suunniteltu kestämään olosuhderasituksia, tuulikuorman aiheuttamaa rasitusta ja tuomaan näyttävää ulkonäköä ja tunnelmaa Kotisatamaasi.

RTi- HDPE 56 on sarjan laitureiden leveydet ovat 2,4m – 3,5 m ja pituutta 8-12,5 m

RTi- HDPE 56 sarjalla tehokkuutta laiturirakentamiseen. Kun olosuhteesi ja käyttötarkoitukset vaativat käyttökohteeseen laadukasta ja kustannustehokasta ratkaisua, niin räätälöity HDPE 56 on valintasi.

TUOTEKORTTI

RTi – HDPE 50

RTi- HDPE 50 mallisto mahdollistaa laajan käyttöalueen. Vene ja – satamalaitureissa kansikorkeus on 600mm ja laitureiden leveydet alkavat 2,5m. Käyttökohteet ovat venelaiturit missä laiturilta vaaditaan kantavuutta ja vakavuutta. Runkorakenne on suunniteltu kestämään olosuhderasituksia, veneaisojen kohdistamaa kuormaa ja tuulikuorman aiheuttamaa rasitusta.

RTi- HDPE 50 on sarjan laitureiden leveydet ovat 2,4 – 3m ja pituutta 8-12,5 m

RTi- HDPE 50 sarjalla tehokkuutta laiturirakentamiseen. Kun olosuhteesi ja käyttötarkoitukset vaativat käyttökohteeseen laadukasta ja kustannustehokasta ratkaisua, niin räätälöity HDPE 50 on valintasi.

TUOTEKORTTI