TERÄSLAITURIT

NC Marine RTi – Teräs on ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja neljän vuodenajan rasituksiin laadukkain vaihtoehto. Kaikki teräsrakenteet ja pintakäsittelyt tehdään voimassaolevien SFS-EN standardien vaatimukset täyttäviksi, vaativiin korroosio-olosuhteisiin mitoitettuna. RTi – Teräs Laiturit suunnitellaan kestämään myös jäiden liikkeiden aiheuttamat kuormitukset ja liikkumisen vaurioitumatta, palaten paikalleen jäänpaineen hellittäessä!

Teräslaiturin elinkaari on hyvin pitkä, laskennallinen ikä jopa yli 100 vuotta, kun tarvittavat huollot ja peruskorjaukset tehdään ajallaan. Laiturit kestävät erinomaisesti mekaanista rasitusta. Teräksinen hitsattu elementti ja kiinteät pulttiliitokset elementtien välillä tekevät rakenteesta jäykän ja käyttöystävällisen. Teräslaitureiden omapainon ja hyötykuorman suhde on optimaalinen – Laiturilla kävelevät ihmiset eivät käytännössä liikauta laituria mitenkään.

RTi- Teräs Laiturit ovat vakaita – niiden kantavuus mitoitetaan käyttötarkoituksen mukaan siten, että laituri kantaa esimerkiksi suurimman sitä käyttävän aluksen matkustajamäärän vähintään 1,5 kertaisena kallistumatta haitallisesti, vaikka kuormitus olisi kokonaan toisella laidalla.

Järeä ja jäykkä teräsrunko mahdollistaa laiturin muodon käyttämisen täysimääräisesti hyväksi myös kallistumien hallinnassa. Tällä on suuri merkitys esimerkiksi esteettömiä ja korkeita kelluvia rakenteita toteutettaessa.

Elinkaarensa päähän tulleen laiturin hävittäminen on edullista, teräksen 100 % kierrätettävyyden näkökulmasta.

RTi - Steel 120

RTi - Steel 70

RTi - Steel Hybrid

Käyttökohteet ja ratkaisut

Valmistamamme kelluvat teräsrakenteiset laiturit on tarkoitettu koti- ja vierassatamiin, sekä ammattiliikenteen ja viranomaisten käyttöön tai yksityisten suurehkojen huvialusten laituriksi. RTi – Steel soveltuu perinteisten laiturien lisäksi erityisen hyvin kelluvien rakennusten, siltojen, kulkuväylien ja uimaloiden alustaksi, aallonvaimentimeksi, sekä paikkoihin, joihin muita ponttonilaitureita ei turvallisesti voi asentaa.

Käyttäjille RTi – Steel laiturit takaavat miellyttävän, turvallisen ja helppohoitoisen kokonaisuuden. RTi – Steel laiturirakenne mahdollistaa yksilöllisten ulkonäkö-, varustelu- ja muototoiveiden mukaiset ratkaisut.

RTi – Steel 120

RTi- Steel 120 on vakiovalikoimamme järein rakenneratkaisu. Käyttökohteet ovat kelluvat sillat, kevyenliikenteen kulkuväylät, matkustaja- / yhteysaluslaiturit ja kelluvien rakennusten alustat. Kun laiturilta vaaditaan kansikorkeutta, kantavuutta ja aallonvaimennusominaisuuksia, on Steel – 120 oikea valinta. Laiturin leveydet alkavat 3,5 metristä ja pituudet 12 metristä. Steel 120 kansikorkeus on helposti muokattavissa 0,8 – 2,5 metrin välillä.

Steel 120 sarjan laiturit ovat yhteen hitsattuja laiturielementtejä. Kun laiturilta vaaditaan pituutta, jatketaan elementtejä kiinteillä pulttiliitoksilla. Näin saamme yhtenäisen, täysin jäykän laiturikokonaisuuden, jossa käyttöystävällisyys suurilla käyttökuormilla on optimaalinen ja turvallinen.

Steel – 120 mahdollistaa yksilöllistä ja dynaamista otetta laiturirakentamiseen. Kun olosuhteesi ja käyttötarkoitukset vaativat parasta ja laadukkainta ratkaisua, niin räätälöity 120 – Steel laituri on millilleen oikea ratkaisu.

TUOTEKORTTI

RTi – Steel 70

RTi- Steel 70 on järeä laiturikokonaisuus. Käyttökohteet ovat venelaiturit, kelluvat rakenteet missä laiturilta vaaditaan jämäkkyyttä. Laiturin leveydet alkavat 2,4 metristä ja pituudet 12 metristä. Steel 70 kansikorkeus on muokattavissa 0,6 – 1,5 metrin välillä.

Steel 70 sarjan laiturit ovat yhteen hitsattuja laiturielementtejä. Kun laiturille tarvitaan pituutta yli 25 metriä, jatketaan elementtejä kiinteillä pulttiliitoksilla. Näin saamme kiinteän laiturikokonaisuuden, jossa käyttöystävällisyys suurilla käyttökuormilla on optimaalinen ja turvallinen

Steel – 70 sarjan ratkaisut takaavat yksilöllisen otteen laiturirakentamiseen. Kun olosuhteesi ja käyttötarkoitukset vaativat parasta ja laadukkainta ratkaisua, niin 70- Steel laituri on millilleen oikea ratkaisu kaikkiin käyttöominaisuuksiin.

TUOTEKORTTI

RTi – Hybrid

RTi- Steel Hybrid on valinta kun olosuhdevaatimukset altistavat laiturin äärimmäisiin rasitukseen ja käyttöominaisuudet asettavat laiturille erityiset ehtonsa. Steel Hybrid laitureiden jämäkkyydestä ja kestävyydestä ei ole tingitty. Hitsattu yhtenäinen elementtirakenne, yhdistettynä kantavuutta lisäävillä HDPE – ponttoneilla, mahdollistaa dynaamisen ja kaikkiin käyttökohteisiin ja kokovaatimuksiin soveltuvan vaihtoehdon. Steel Hybrid laiturin leveydet alkavat 2,4 metristä ja pituudet 6 metristä. Steel Hybrid kansikorkeus on muokattavissa 0,45 m ->.

Steel Hybrid sarjan laiturit ovat yhteen hitsattuja laiturielementtejä. Kun laiturille tarvitaan pituutta yli 12 metriä, jatketaan elementtejä kiinteillä pulttiliitoksilla. Näin saamme kiinteän laiturikokonaisuuden, jossa käyttäjäystävällisyys suurilla kuormilla on optimaalinen ja turvallinen.