PALVELUT

Vuosikymmenien kokemus vene- ja huvilalaitureiden suunnittelusta ja rakentamisesta, yhdistettynä innovatiiviseen työskentelyotteeseen ja tuotekehitykseen, mahdollistaa erinomaiset työkalut kaikkeen vesirakentamiseen. Palvelumallimme kattaa kaiken huvilalatureista – kelluviin siltoihin.

Laatu, Kestävyys ja Käyttömukavuus – NC MARINE kotisatamaan on helppo ja turvallista tulla kaikissa sääolosuhteissa, käyttömukavuus ja olosuhdevaatimukset huomioiden.

Me tarjoamme Venesatamaprojekteihin räätälöityä otetta, missä käyttöominaisuus, -mukavuus ja viihtyvyys on optimoitu – Me rakennamme venesatamia mihin on aina mukava tulla!

Teräsrakenteinen Uimala on pitkäikäinen ja turvallinen vaihtoehto Uimalan laiturielementiksi. Tämä mahdollistaa erilaiset integraatiot rakenteissa, jolloin käyttöikä ja rasituskestävyys on optimoitu.

NC Marinen Laivalaiturit ovat näyttäviä kokonaisuuksia, missä alusystävällisyys on on optimoitu tahattomien törmäysten varalta ja mahdollinen korjattavuus, vaurioiden sattuessa on teräsrakenteen johdosta mahdollista.

Suunnittelu- ja rakennusmenetelmämme ansiosta ja kattava tuotevalikoima mahdollistaa kelluvien rakennusten toteuttamisen vaativiin kohteisiin ja rakennelmiin.

Teräsrakenteiset kelluvat sillat ja kevyenliikenteen väylät teräsputkiponttoneista. hitsattu teräsrunko ja kiinteät pulttiliitokset elementtien välillä, tekee rakenteesta jäykän kokonaisuuden ja käyttöystävällisen ratkaisun.

Suunnittelu- ja rakennusmenetelmämme mahdollistavat vesirakentamiseen dynaamisen rakentamisen. Laituri voidaan toteuttaa yksilöllisten ulkonäkö-, varustelu- ja muototoiveiden mukaisesti. 

Rti-Septi™ imutyhjennyslaituri ja polttoainejakelupistelaiturit on toimivan sataman infrarakentamisen peruspilareita. NC Marine toteuttaa innovatiivisella otteella ratkaisuja satamien infrarakenteisiinja kehittämiseen.