PROJEKTIT

lahden Poukamasta avoselälle

Olemme toteuttaneet projekteja pienistä mökkilaitureista massiivisiin venelaitureihin, kelluviin siltoihin ja aina kevyenliikenteen kelluviin rakennelmiin. NC Marinen taustalla on yli 30 vuoden kokemus matkustaja-, vene- ja huvilalaitureiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Asiakkaita ovat ELY-keskukset, kunnat, kaupungit ja yksityiset tahot Suomessa ja Pohjoismaissa.

NCC Infrastructure Division / AlfaBryggan Ab / Tollare bro

Noin 100 m mittainen kevyenliikenteen silta, asennettu ilman pohja-ankkurointia. (Pohja-ankkurointi ei ole sallittua haitta-aineita sisältävän pohjasedimentin vuoksi). Kaareva ympäristöön sopiva muoto tilaajan toivomuksesta. Toimii myös hyvin aallonvaimentimena. Suunnittele ja toteuta -urakka.

Rauman kaupunki

Syväraumanlahden altaan venelaituri, yhteensä 470 m mittainen, rantoja seuraileva täysin yhtenäinen teräsputkiponttonilaituri. Vedenalaisia osia suojaamassa epoksipinnoitteen lisäksi sähköverkkoon liitetty katodinen suojausjärjestelmä kulumattomilla anodeilla. Laiturille johtaa 10 kulkusiltaa, joista yksi on kaikilla vedenkorkeuksilla aidosti esteetön. Laiturin valaistus teräskaiteisiin integroiduilla LED-valaisimilla.

Porin kaupunki / ”Niittäjänsilta”

Kelluva, esteetön, joen ylittävä kevyenliikenteen silta Porin asuntomessualueen edustalle, pituus n. 70 m. Alikulku veneille, vapaa aukko. 8 m x 3,6 m. Suunnittele ja toteuta -urakka.

Rauman kaupunki

Rti-Septi WC kelluvan ympäristölaiturin (veneiden imutyhjennys + WC rakennus kannella) suunnittelu, rakentaminen ja toimitus

Virtain Kaupunki

Uintilaituri + hyppytorni (yhtenäinen teräsputkiponttonirakenne) + pukukoppi + lasten uimaopetuslaituri + erillinen venelaituri, suunnittelu, toimitus ja asentaminen Kalettomanlahden satama-alueen kokonaiskunnostuksen yhteydessä.