NC MARINE – BYGGARE AV DIN HEMHAMN

Med ett skräddarsytt arbetssätt, rådande förhållanden och användnings ändamål som riktgivare

NC Marines huvudkontor ligger i Tammerfors försäljningpunkt i Nyland. Börja inköp med en behovskartering.

Eller begär offert – Du når oss på 040 138 9040 eller skicka mail till info@ncmarine.fi

Det är tryggt och säkert att komma in till våra hemma hamnar under alla förhållanden, med hänsyn till bekvämligheten och användningsvillkoren.
Planerings- och konstruktionsarbetet bygger på gedigen erfarenhet, förståelse och kartläggning av rådande förhållanden, användnings ändamål och användarvänlighet är hörnstenarna i en kvalitets hemma hamn. Detta möjliggör optimala lösningar, som är garanti för en kostnadseffektiv tjänst. Finlands bredaste sortiment av bryggelement, möjliggör den bästa lösningen för ditt projekt. Vi erbjuder en tjänst där kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet är en garanti för den bästa brygglösningen.

Kvalitet

Våra processer garanterar kompromisslös kvalitet för varje projekt – individueelt förhållnings sätt och hållbart byggande i alla dess aspekter. CRAFTSYSTEM – kvalitets- och miljösystemet styr hela tjänstestrukturen och är en fast del av företagets hörnsten.

Hållbarhet

Hållbarhet är utgångspunkten för allt vi gör, så att våra produkter uppfyller villkoren och att våra produkter har ett lätt koldioxidavtryck. Det är därför vi i allt byggande tänker på att utveckla processer så att våra bryggor håller länge och byggs med förnybar energi.

Bekväm användning

Vi bygger exakt utifrån det planerade. Hos oss är produkten alltid skräddarsytts och dimensinerat enligt yttre påfrästningar bryggan ställs för, vilket säkerställer att bryggan är alltid användbar även i varierande förhållanden.

Börja inköp med en behovskartering

Du får en exakt uppskattning av vilken typ av brygga som är rätt för dina användningsområden och förutsättningar.