Laiturivuosi 2022 lähenee loppuaan ja viimeiset asennukset käynnissä

Raahen Palolaitoksen venelaituri ja Loviisan 2023 Omakotitalo messualueen yhdyslaiturin tuotanto NC Marinen loppuvuoden työlistalla.

Massiivinen venelaituri Palo- ja pelastuslaitokselle Raaheen.

NC Marinen RTi Steel malliston ratkaisulla toteutetaan loppuvuodesta massiivinen teräksinen laiturikokonaisuus, palvelemaan laitoksen veneliikennettä. Teräsrunkoinen 4,8 metriä leveä ja 20 metriä pitkä ja yhtenäinen laiturielementti 1,40 metrin kansikorkeudella mahdollistaa turvallisen ja helppokulkuisen liikenteen laitoksen veneelle.

Loviisan 2023 Omakotitalomessut

Tulevana vuonna Loviisa toimii Omakotitalo messujen paikkakuntana. Mielenkiintoinen yksityiskohta on alueelle rakennettava kelluva asuinalue. NC Marine toteuttaa kelluville rakennuksille yhdyslaiturin, joka toimii messualueen kulkuväylänä kohteeseen ja palvelee tulevaisuudessa pelastustienä tulevia asukkaita. 82m pitkä RTi HDPE laiturikokonaisuus on suunniteltu täyttämään kohteen vaatimukset, ekologisilla valinnoilla.

Katsaus kesän 2022 laiturikohteista:

Vuosi 2023 on pian ovella, Varaa aikaa laiturisuunnitteluun

Nyt on hyvä hetki olla yhteydessä myyntipalveluumme ja suunnitella yhdessä tulevan vuoden laituriprojekti suunnittelijan avustuksella. Soita suoraan myyntiin, puhelin 040 138 90 40 tai aloita laiturin hankinta Tarvekartoituksella, niin saat asiantuntijan parhaan tuen projektiisi.

Maan laajin Tuotevalikoima ja monipuolinen palvelumalli

Valikoimamme kattaa massiiviset teräs- ja betoniponttonilaiturit, sekä kevyemmät laituriratkaisut. Riippumatta elementti- ja materiaaliratkaisuista, turvallisuus ja käyttömukavuus on tuotteilla optimoitu käyttötarkoitusta ajatellen. NC Marinen kattava palvelutarjonta mahdollistaa laituriratkaisut mökkilaitureista – aina kevyenliikenteen kelluviin ratkaisuihin.

Ajankohtaista pääsivu>>